GGün | Saat | 1. Sınıf | 2. Sınıf | 3. Sınıf | 4. Sınıf |
PA Z A R T E S İ | 08.10 |
|
|
|
|
08.50 |
|
|
|
| |
09.30 |
| GMÜ251 Mass and Energy Balances |
| GMÜ416 Gıda Tek.III | |
10.10 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass andEnergyBalances |
| GMÜ416 Gıda Tek.III | |
10.50 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalances |
| GMÜ416 Gıda Tek.III | |
11.30 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalances |
| GMÜ416 Gıda Tek.III | |
|
|
|
| | |
13.00 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalance | | GMÜ416 Gıda Tek.III | |
13.40 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalance | | GMÜ416 Gıda Tek.III | |
14.20 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalances | | GMÜ416 Gıda Tek.III | |
15.00 |
| GMÜ202 Gıda Mik./ GMÜ251 Mass and EnergyBalances i | | GMÜ416 Gıda Tek.III | |
15.40 |
| GMÜ202 Gıda Mikrobiyolojisi | | GMÜ453 Process Control | |
16.20 |
|
| | GMÜ453 Process Control | |
S
A
L
I | 08.10 |
|
|
|
|
08.50 |
|
| . |
| |
09.30 | KİM105 Genel Kimya |
| GMÜ302 Gıda Müh. Temel İşl. | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
10.10 | KİM105 Genel Kimya |
| GMÜ302 Gıda Müh. Temel İşl. | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
10.50 | KİM105 Genel Kimya |
| GMÜ302 Gıda Müh. Temel İşl. | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
11.30 | KİM105 Genel Kimya |
| GMÜ302 Gıda Müh. Temel İşl | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
|
|
|
|
| |
13.00 | | | GMÜ352 Mass Transfer/ GMÜ302G Müh.Tem. İşl. | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
13.40 | | | GMÜ352 Mass Transfer/ GMÜ302G Müh.Tem. İşl.. | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
14.20 |
|
| GMÜ352 Mass Transfer | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
15.00 | | | GMÜ352 Mass Transfer | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
15.40 |
|
| GMÜ352 Mass Transfer | GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
16.20 |
| |
| GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı | |
Ç A R Ş A M B A | 08.10 |
|
| |
|
08.50 |
| | |
| |
09.30 | KİM105 Genel Kimya | GMÜ208 Gıda Kimyası | GMÜ352 Mass Transfer |
| |
10.10 | KİM105 Genel Kimya | GMÜ208 Gıda Kimyası | GMÜ352 Mass Transfer |
| |
10.50 | KİM105 Genel Kimya | GMÜ208 Gıda Kimyası | GMÜ352 Mass Transfer | | |
11.30 | KİM105 Genel Kimya | GMÜ208 Gıda Kimyası |
| | |
|
|
|
|
| |
13.00 | | GMÜ252 Fluid Mechanics / GMÜ208 Gıda Kimyası |
|
| |
13.40 | | GMÜ252 Fluid Mechanics / GMÜ208 Gıda Kimyası |
|
| |
14.20 |
| GMÜ252 Fluid Mechanics / GMÜ208 Gıda Kimyası |
|
| |
15.00 |
| GMÜ252 Fluid Mechanics/ GMÜ208 Gıda Kimyası |
|
| |
15.40 |
| GMÜ252 Fluid Mechanics |
| GMÜ412 Gıda Tek I. | |
16.20 |
| |
| GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
P E R Ş E M B E | 08.10 |
|
|
|
|
08.50 |
| |
|
| |
09.30 |
| GMÜ201 Genel Mikr/ GMÜ252 Fluid Mechanics |
| GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
10.10 |
| GMÜ201 Genel Mikr/ GMÜ252 Fluid Mechanics / |
| GMÜ402 Gıda Proses Tasarım GMÜ412 Gıda Tek. I.ı | |
10.50 |
| GMÜ201 Genel Mikr/ GMÜ252 Fluid Mechanics |
| GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
11.30 |
| GMÜ201 Genel Mikr |
| GMÜ402 Gıda Proses Tasarımı GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
|
|
| |
| |
13.00 | | GMÜ201 Genel Mikr |
| GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
13.40 | | GMÜ201 Genel Mikr |
| GMÜ412 Gıda Tek. I. | |
14.20 |
|
| GMÜ306 Food Eng. Kinetics | GMÜ414 Gıda Tek II | |
15.00 | |
| GMÜ306 Food Eng. Kinetics | GMÜ414 Gıda Tek II | |
15.40 |
| | GMÜ306 Food Eng. Kinetics | GMÜ414 Gıda Tek II | |
16.20 |
|
| GMÜ306 Food Eng. Kinetics | GMÜ414 Gıda Tek II | |
C
U
M
A | 08.10 | |
|
|
|
08.50 |
|
|
|
| |
09.30 | KİM122 Analitik Kimya |
|
| GMÜ453 Process Control /GMÜ414 Gıda Tek II | |
10.10 | KİM122 Analitik Kimya |
| | GMÜ453 Process Control /GMÜ414 Gıda Tek II | |
10.50 | KİM122 Analitik Kimya |
| | GMÜ453 Process Control /GMÜ414 Gıda Tek II | |
11.30 | KİM122 Analitik Kimya |
| | GMÜ453 Process Control /GMÜ414 Gıda Tek II | |
|
|
|
|
| |
13.00 |
| | GMÜ354 Mat, Ap, in Food Eng./GMÜ306 Food Eng. Kinetics |
| |
13.40 |
| | GMÜ354 Mat, Ap, in Food Eng./GMÜ306 Food Eng. Kinetics |
| |
14.20 | |
| GMÜ354 Mat, Ap, in Food Eng./GMÜ306 Food Eng. Kinetics |
| |
15.00 |
| | GMÜ354 Mat, Ap, in Food Eng./GMÜ306 Food Eng. Kinetics | | |
15.40 |
|
| GMÜ354 Mathematical Applications in Food Eng | | |
16.20 |
|
| GMÜ354 Mathematical Applications in Food Eng. | .
|