MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonunda ÜÇ/İKİ/TEK Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Sınav Programı
Dersin Kodu Adı ve Sınav Sorumlusu Öğretim Üyesi | Sınava Girecek Öğrenciler | Sınav Tarihi, Saati ve Yeri |
GMÜ306 Food Engineering Kinetics Prof. Dr. Nüzhet TÜRKER | 15154015 Sebahat YILDIZ 14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU 15154032 Şeyma ARI | 03.02.2021, Saat:10.00 MF311 |
GMÜ152 Introduction to Food Eng. Prof. Dr. Mahir TURHAN | 14154011 Merve ÇÜLHA | 03.02.2021, Saat:10.00 MF311 |
GMÜ251 Mass Energy Balances Prof.Dr. Mahir TURHAN | 15154001Songül KÜLÇE 16154806 Canan YUMUGAN | 03.02.2021, Saat:10.00 MF311 |
|
|
|
GMÜ416 Gıda Teknolojisi III Prof.Dr. Nüzhet TÜRKER | 15154015 Sebahat YILDIZ | 03.02.2021, Saat:14.00 MF311 |
GMÜ354 Mat.App.in Food Engineering Prof. Dr. Mahir TURHAN | 14154011 Merve ÇÜLHA 15154032 Şeyma ARI | 03.02.2021, Saat:14.00 MF311 |
GMÜ303 Termodinamik Prof.Dr. H.İbrahim EKİZ | 14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU 15154001Songül KÜLÇE
| 03.02.2021, Saat:14.00 MF311 |
|
|
|
GMÜ352 Mass Transfer Doç.Dr. Aylin ALTAN METE | 14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU 15154032 Şeyma ARI | 04.02.2021, Saat:10.00 MF311 |
GMÜ453 Process Control Prof.Dr. Mahir TURHAN | 15154084 Kubilay KURT | 04.02.2021, Saat:10.00 MF311 |