Üç/iki/tek Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Sınav Programı



MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonunda ÜÇ/İKİ/TEK Ders Sınavına Girecek Öğrencilerin Sınav Programı

 

Dersin Kodu Adı ve Sınav Sorumlusu Öğretim Üyesi

Sınava Girecek Öğrenciler

Sınav Tarihi, Saati ve Yeri

GMÜ306 Food Engineering Kinetics

Prof. Dr. Nüzhet TÜRKER

15154015 Sebahat YILDIZ

14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU

15154032 Şeyma ARI

03.02.2021, Saat:10.00

MF311

GMÜ152 Introduction to Food Eng.

Prof. Dr. Mahir TURHAN

14154011 Merve ÇÜLHA

03.02.2021, Saat:10.00

MF311

GMÜ251 Mass Energy Balances

Prof.Dr. Mahir TURHAN

15154001Songül KÜLÇE

16154806 Canan YUMUGAN

03.02.2021, Saat:10.00

MF311

 

 

 

GMÜ416 Gıda Teknolojisi III

Prof.Dr. Nüzhet TÜRKER

15154015 Sebahat YILDIZ

03.02.2021, Saat:14.00

MF311

GMÜ354 Mat.App.in Food Engineering

Prof. Dr. Mahir TURHAN

14154011 Merve ÇÜLHA

15154032 Şeyma ARI

03.02.2021, Saat:14.00

MF311

GMÜ303 Termodinamik

Prof.Dr. H.İbrahim EKİZ

14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU

15154001Songül KÜLÇE

 

03.02.2021, Saat:14.00

MF311

 

 

 

GMÜ352 Mass Transfer

Doç.Dr. Aylin ALTAN METE

14154022 Çilem Ezgi SAĞIROĞLU

15154032 Şeyma ARI

04.02.2021, Saat:10.00

MF311

GMÜ453 Process Control

Prof.Dr. Mahir TURHAN

15154084 Kubilay KURT

04.02.2021, Saat:10.00

MF311

 


  • 2021-02-02 14:53:48
  • 2566