GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2021-2022
YAZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
GGün | Saat | 1. Sınıf | 2. Sınıf | 3. Sınıf | 4. Sınıf |
PA Z A R T E S İ | 08.10-08.50 |
|
|
| Gıda Tek. II(312) |
09.00-09.40 |
|
| Heat Transfer(311) | Gıda Tek. II(312) | |
09.50-10.30 |
|
| Heat Transfer(311) | Gıda Tek. II(312) Termodinamik(312) | |
10.40-11.20 |
|
| Heat Transfer(311) | Gıda Tek. II(312) Termodinamik(312) | |
11.30-12.10 |
|
| Heat Transfer(311) | Gıda Tek. II(312) Termodinamik(312) | |
|
|
|
| | |
13.00-13.40 |
|
| Heat Transfer(311) | Termodinamik(312) | |
13.50-14.30 |
| | Heat Transfer(311) | Termodinamik(312) | |
14.40-15.20 |
|
| Heat Transfer(311) | Termodinamik(312) | |
15.30-16.10 |
|
| Heat Transfer(311) | Termodinamik(312) | |
16.20-17.00 |
|
| | Termodinamik(312) | |
17.10-17.50 |
|
| | Termodinamik(312) | |
S
A
L
I | 08.10-08.50 |
|
|
|
|
09.00-09.40 |
|
|
|
| |
09.50-10.30 |
|
|
|
| |
10.40-11.20 |
|
|
|
| |
11.30-12.10 |
|
|
|
| |
|
|
|
|
| |
13.00-13.40 | |
|
|
| |
13.50-14.30 |
|
|
|
| |
14.40-15.20 | |
|
|
| |
15.30-16.10 |
|
|
|
| |
16.20-17.00 |
|
|
|
| |
17.10-17.50 |
|
|
|
| |
18.00-18.40 |
| |
|
| |
Ç A R Ş A M B A | 08.10-08.50 |
| Mass Energy Balances | |
|
09.00-09.40 |
| Mass Energy Balances |
| Gıda Tek. II(312) | |
09.50-10.30 |
| Mass Energy Balances |
| Gıda Tek. II(312) | |
10.40-11.20 |
| Mass Energy Balances |
| Gıda Tek. II(312) | |
11.30-12.10 |
| Mass Energy Balances | | Gıda Tek. II(312) | |
|
|
|
|
| |
13.00-13.40 | Genel Kimya(101) | Mass Energy Balances |
|
| |
13.50-14.30 | Genel Kimya(101) | Mass Energy Balances |
|
| |
14.40-15.20 | Genel Kimya(101) |
|
|
| |
15.30-16.10 | Genel Kimya(101) |
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
16.20-17.00 |
|
|
| Gıda Tek. II(312) Gıda Proses Tasarımı(312) | |
17.10-17.50 |
| Mass Energy Balances |
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
18.00-18.40 |
| Mass Energy Balances |
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
P E R Ş E M B E | 08.10-08.50 |
|
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) |
09.00-09.40 |
|
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
09.50-10.30 |
|
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
10.40-11.20 |
|
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
11.30-12.10 |
|
|
| Gıda Proses Tasarımı(312) | |
|
|
| |
| |
13.00-13.40 | Genel Kimya(101) |
| Mat. App.in Food E. (311) | Gıda Proses Tasarımı(312) | |
13.50-14.30 | Genel Kimya(101) |
| Mat. App.in Food E. (311) | Gıda Proses Tasarımı(312) | |
14.40-15.20 | Genel Kimya(101) |
| Mat.l App.in Food E. (311) | Gıda Proses Tasarımı(312) | |
15.30-16.10 | Genel Kimya(101) |
| Mat. App.in Food E. (311) | Gıda Proses Tasarımı(312) | |
| 16.20-17.00 |
|
| Mat. App.in Food E. (311) | Gıda Proses Tasarımı(312) |
| 17.10-17.50 |
|
| Mat. App.in Food E. (311) |
|
C
U
M
A | 08.10-08.50 | Analitik Kimya(101) |
| Mass Transfer(311) |
|
09.00-09.40 | Analitik Kimya(101) |
| Mass Transfer(311) |
| |
09.50-10.30 | Analitik Kimya(101) |
| Mass Transfer(311) |
| |
10.40-11.20 | Analitik Kimya(101) |
| Mass Transfer(311) |
| |
11.30-12.10 | |
| Mass Transfer(311) |
| |
|
|
|
| | |
13.00-13.40 |
| | Mass Transfer(311) | Process Control(312) | |
13.50-14.30 | |
| Mass Transfer(311) | Process Control(312) | |
14.40-15.20 |
| | Mass Transfer(311) | Process Control(312) | |
15.30-16.10 |
|
|
| Process Control(312) | |
16.20-17.00 |
|
|
| Process Control(312) | |
17.10-17.50 |
|
|
| Process Control(312) |