Gıda Mühendisliği Bölümü 2021-2022 Yaz Dönemi Ders Programı



 

 

GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2021-2022

YAZ  DÖNEMİ DERS PROGRAMI

 

                                                              

GGün

Saat

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

P

A

Z

A

R

T

E

S

İ

08.10-08.50

 

 

 

Gıda Tek. II(312)

09.00-09.40

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

09.50-10.30

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

10.40-11.20

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

11.30-12.10

 

 

Heat Transfer(311)

Gıda Tek. II(312)

Termodinamik(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

13.50-14.30

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

14.40-15.20

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

15.30-16.10

 

 

Heat Transfer(311)

Termodinamik(312)

16.20-17.00

 

 

 

Termodinamik(312)

17.10-17.50

 

 

 

Termodinamik(312)

S

 

A

 

L

 

I

08.10-08.50

 

 

 

 

09.00-09.40

 

 

 

 

09.50-10.30

 

 

 

 

10.40-11.20

 

 

 

 

11.30-12.10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

 

 

13.50-14.30

 

 

 

 

14.40-15.20

 

 

 

 

15.30-16.10

 

 

 

 

16.20-17.00

 

 

 

 

17.10-17.50

 

 

 

 

18.00-18.40

 

 

 

 

Ç

A

R

Ş

A

M

B

A

08.10-08.50

 

Mass Energy Balances

 

 

09.00-09.40

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

09.50-10.30

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

10.40-11.20

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

11.30-12.10

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Tek. II(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

Genel Kimya(101)

Mass Energy Balances

 

 

13.50-14.30

Genel Kimya(101)

Mass Energy Balances

 

 

14.40-15.20

Genel Kimya(101)

 

 

 

15.30-16.10

Genel Kimya(101)

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

16.20-17.00

 

 

 

    Gıda Tek. II(312)

Gıda Proses Tasarımı(312)

17.10-17.50

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

18.00-18.40

 

Mass Energy Balances

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

P

E

R

Ş

E

M

B

E

08.10-08.50

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

09.00-09.40

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

09.50-10.30

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

10.40-11.20

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

11.30-12.10

 

 

 

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

 

 

 

 

13.00-13.40

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

13.50-14.30

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

14.40-15.20

Genel Kimya(101)

 

Mat.l App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

15.30-16.10

Genel Kimya(101)

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

16.20-17.00

 

 

Mat. App.in Food E. (311)

Gıda Proses Tasarımı(312)

 

17.10-17.50

 

 

Mat. App.in Food E. (311)

 

C

 

U

 

M

 

A

08.10-08.50

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

09.00-09.40

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

09.50-10.30

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

10.40-11.20

Analitik Kimya(101)

 

Mass Transfer(311)

 

11.30-12.10

 

 

Mass Transfer(311)

 

 

 

 

 

 

13.00-13.40

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

13.50-14.30

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

14.40-15.20

 

 

Mass Transfer(311)

Process Control(312)

15.30-16.10

 

 

 

Process Control(312)

16.20-17.00

 

 

 

Process Control(312)

17.10-17.50

 

 

 

Process Control(312)

 


  • 2022-07-28 12:48:44
  • 1507